Loopbaan coaching

Een loopbaancoach helpt je (vooruit) als je je afvraagt hoe het verder moet met je werk, je baan en je carrière. Je hoeft geen ingewikkelde carrière of enorme problemen te hebben om een loopbaancoach in te schakelen. Sterker nog: een loopbaancoach is er juist om dat te voorkomen. Een loopbaancoach kijkt niet naar problemen maar naar oplossingen. Samen met jou. Het gaat tenslotte om jouw toekomst.

Wanneer loopbaan coaching inzetten?

Wanneer het ergens niet lekker loopt in je werk, het lukt je niet om de juiste stappen te zetten in je loopbaan of je weet niet goed welke werkzaamheden goed aansluiten bij jou en je talent, dan biedt loopbaan coaching uitkomt. Loopbaancoaching helpt je zelf weer richting te geven aan jouw loopbaan.

Wat doen we met loopbaan coaching?

In een traject onderzoeken we wat je kunt en wilt. Wat zijn jouw talenten en waar komen deze talenten het beste tot hun recht. Iedereen biedt toegevoegde waarde en in dit traject gaan we op zoek naar die van jou. Een loopbaantraject vormt de brug van je huidige situatie naar je gewenste situatie en jij bepaalt hoe.

Wat is het resultaat van loopbaan coaching?

Na een loopbaan traject ben je effectiever op je werk, je bent communicatief sterker en je weet betere keuzes te maken die aansluiten bij je loopbaan. Op welk vlak het resultaat zichtbaar is hangt natuurlijk af van de coachvraag.

We vinden kwaliteit heel belangrijk. Daarom is Twents Talent is NOLOC erkend. NOLOC is de grootste beroepsvereniging in Nederland op loopbaan gebied.

loopbaan coaching