Twents Talent gaat verhuizen!

team training Almelo

Twents Talent gaat verhuizen! Vanaf 1 januari 2018 zijn we gevestigd aan de Wierdensestraat 43 in Almelo. Ook in het nieuwe jaar ben je weer van harte welkom voor trainingen, talentmanagement en workshops!

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Twents Talent biedt trainingen, talentmanagement en workshops aan. We vinden persoonlijke groei en ontwikkeling belangrijk en ondersteunen jou en/of je team graag om te werken aan jouw persoonlijke doelen.

Trainingen

Een goed samenwerkend team is voor iedere organisatie van belang. Het bevordert de motivatie van medewerkers, zorgt voor betere resultaten en maakt een team effectiever. Een teamtraining is een mooie manier om aan de slag te gaan met deze samenwerking. Dat geldt voor teams waar het niet zo lekker loopt, maar ook zeker voor teams waarin geweldig wordt samengewerkt. Want dat wil je graag zo houden. Twents Talent biedt meerdere teamtrainingen aan. Daarnaast is het mogelijk teamtrainingen op maat aan te vragen. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden.

Talentmanagement

Je wilt vooruit met je team. Aan de slag met enthousiaste, gemotiveerde mensen die gebruik maken van hun talenten. Een team dat zich samen verantwoordelijk voelt en de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen op dat vlak waar hun talent ligt is een sterk team. Dat is fijn voor het team, de medewerker, en voor het bedrijf. Je kunt bij Twents Talent terecht voor de implementatie van talentmanagement. Hiervoor maken we gebruik van de TMA Methode. Daarnaast kan de DISC Teamtraining ingezet worden en de TMA Teamanalyse.

Workshops

Twents Talent organiseert regelmatig teamworkshops, bij jou in de organisatie of op een gekozen locatie. Tijdens een workshop ga je in groepsverband aan de slag met jouw talent, communicatie, persoonlijke effectiviteit en onderlinge samenwerking. Wil je met jouw team op een praktische en leuke manier ontdekken waar de talenten van het team liggen of de samenwerking verbeteren? Doe dan één van de teamworkshops bij Twents Talent.

Team training Almelo

Zoek je een coach of trainer? Wil je een training of workshop organiseren of talentmanagement implementeren in jouw organisatie? Neem dan contact met ons op. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek horen we graag waar jij behoefte aan hebt en vertellen we wat we jou kunnen bieden. Je bent van harte welkom!

Twents Talent is door NOLOC erkend als coach professional.

Team training Almelo

Team training Almelo