Onze coaches & trainers

Bregje Verschaeren

Welkom, mijn naam is Bregje Verschaeren. Ik ben werkzaam als coach, docent en trainer. Ik ben door NOLOC erkend als coach professional.

De mens is mijn grote drijfveer. Al van jongs af aan wil ik met mensen aan de slag, ondersteunen, motiveren, activeren; van betekenis zijn. Als coach en trainer ben ik in staat het beste uit de ander naar boven te halen. Ik ben sensitief, kan goed luisteren en motiveren. Met veel plezier begeleid ik mensen in groei en ontwikkeling. Soms loop je vast, weet je niet goed welke kant je op wilt of vind je het spannend de stappen te zetten om je droom te realiseren. We moeten steeds langer werken, daarom is het nog belangrijker dat je iets doet waar je blij van wordt.

Coaching
Coaching is voor iedereen ontzettend belangrijk. Net als je auto heb ook jij af en toe grote onderhoudsbeurt nodig. Reflectie en zelfinzicht maken groei mogelijk, of dat nou persoonlijke groei is of ontwikkeling in je loopbaan. Een coachtraject is een investering in jezelf waar je jaren plezier van hebt. Wil jij aan de slag met persoonlijke ontwikkeling op het gebied van jouw werk of je persoonlijke leven? Ik begeleid je graag, zodat je weer vol zelfvertrouwen en zekerder in het leven staat.

Training
Ik geef trainingen voor verschillende organisaties, zoals communicatie trainingen en persoonlijke effectiviteit. Daarnaast ben ik ben docent voor de Registeropleiding tot Professioneel coach van Balansgroep.

Bregje VerschaerenPersonal coach, loopbaancoach, docent, trainer, assessment & loopbaanonderzoek
Gabriëlle Kiefmann

Ik ben Gabriëlle Kiefmann, coach, docent & trainer. Meer dan 25 jaar ben ik werkzaam geweest in het Montessori-basisonderwijs. Enkele jaren geleden besloot ik mijn koers te veranderen en ben ik me gaan verdiepen in wat ik nog meer heel graag zou willen doen. Ik ontdekte dat het mijn passie is om mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Ik geniet van mijn werk als coach, docent en trainer. Ik vind het belangrijk om me te ontwikkelen en ben dan ook dol op bijscholingen, opleidingen en cursussen. Dit alles met een doel: bijdragen aan het geluk van anderen door te investeren in persoonlijke ontwikkeling.

(DISC) trainer
Ik geef verschillende trainingen, waaronder de DISC training. Ik ben gecertificeerd DISC trainer en werk graag met deze methodiek. Het DISC model brengt voorkeursgedrag en -communicatie in kaart. Hiermee kun je je eigen voorkeuren in verschillende omgevingen in beeld brengen en ook die van anderen. Hierdoor begrijp je wat jezelf en anderen motiveert en waarom jij en anderen bepaalde keuzes maken.

Workshops
Ik geef regelmatig workshops. Workshops bieden een goede gelegenheid om jezelf en je team echt te leren kennen.

Naast mijn werk als trainer en coach ben ik docent bij de jaaropleiding tot Professioneel Coach bij Balansgroep.

Gabriëlle KiefmannTrainer: communicatie, persoonlijke effectiviteit, drijfveren en talenten, DISC

Geaccrediteerd tot coach

Twents Talent is erkend en aangesloten bij twee beroepsverenigingen: NOLOC en NOBCO. De coaches van Twents Talent zijn door erkende, geaccrediteerde opleidingen opgeleid tot professionele coaches. De trainers staan geregistreerd als docent bij het CRKBO. Gabriëlle en Bregje zijn beide gecertificeerde DISC trainers en gecertificeerd TMA trainer en professional. Door middel van opleidingen en cursussen blijven wij ons ontwikkelen, zodat we iedereen zo goed mogelijk kunnen begeleiden als coach en trainer.

 coach   coach