Contact

Twents Talent is gevestigd in Almelo. We zijn voornamelijk werkzaam in Twente, maar ook buiten de regio inzetbaar. Training en coaching kan bij ons plaats vinden, maar ook op een andere locatie. Wil je meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van training, talentmanagement en teamworkshops? Neem dan contact met ons op.

Het is ook mogelijk om een offerte op te vragen voor één of meerdere van onze diensten. We ontvangen graag een mail met de wensen en doelstellingen van de organisatie. We nemen na ontvangst van je bericht zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kieftsbeeklaan 1
7607 TA
info@twents-talent.nl
0612778312

Vestiging in Almelo

Twents Talent is gevestigd in Twente. We werken zowel vanuit ons kantoor als bij jouw op locatie. Ons kantoor is goed bereikbaar, en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag eens met ons kennis maken? Je bent van harte welkom. Indien nodig komen we natuurlijk graag op bezoek bij jouw organisatie.

Twents Talent is aangesloten bij beroepsvereniging NOLOC. We zijn erkend DISC trainer,  TMA trainer en professional en als docenten geregistreerd bij het CRKBO.

Almelo

Twents Talent is ook eigenaar van CoachPrakijk Twente