Outplacement bureau Enschede

Heb je een medewerker waarvan je afscheid gaat nemen of zijn er medewerkers die door een reorganisatie de organisatie gaan verlaten? Dan kan je de medewerker(s) een outplacement traject aanbieden. In een outplacement traject worden mensen begeleid van werk naar werk. Zodat er ook een prettige manier afscheid wordt genomen van de huidige werkgever en er actief gewerkt wordt naar een nieuwe situatie die goed bij de werknemer en zijn vraag past.

Voor wie is outplacement bedoeld?

Een outplacement traject is bedoeld voor mensen die stoppen bij hun huidige werkgever en begeleiding nodig hebben naar een volgende baan of activiteit. Redenen voor outplacement kunnen verschillend zijn, zoals ontslag, een reorganisatie, een arbeidsconflict of te weinig ontwikkelmogelijkheden binnen de huidige organisatie.

Hoe lang duurt een outplacement traject?

Een outplacement traject duurt zo’n 6 tot 12 maanden. Hoe lang het traject duurt hangt af van de situatie en de medewerker. Een outplacement traject start altijd met een intake gesprek. In dit intake gesprek worden de wensen en doelstellingen besproken. Daarna wordt de duur van het outplacement traject bepaald. Een intake gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Waarmee gaan we doen?

Na het intake gesprek wordt een plan van aanpak opgesteld samen met de medewerker. In dit plan is opgenomen waaruit het outplacementtraject zal bestaan. Globaal bestaat een outplacement traject uit:

  • Verwerken van het ontslag
  • Talenten, drijfveren en competentiepotentieel ontdekken
  • Wensen en mogelijkheden in kaart brengen
  • Sollicitatiebegeleiding en training
  • Jobhunting

Outplacement bureau Enschede

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Twents Talent? Kijk dan eens rond op de website. Wil je graag een offerte ontvangen of een kennismakingsgesprek plannen? Neem dan contact met ons op. Een kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Twents Talent is door NOLOC erkend als loopbaan professional. Onze coaches hebben veel ervaring en beschikken over een groot netwerk.

Outplacement bureau Enschede